0
Ανασκευάζει ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε στο Β” Νεκροταφείο.



Ενδιαφέρον, έχει και η σημερινή τοποθέτηση του δικηγόρου του πατέρα της αδικοχαμένης 32χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της νεκρής, Κ. Ζέμπερης, είχε, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, αναφέρει ότι την ώρα του θανάτου της έτυχε να περνάει με το ταξί που οδηγούσε από το Β” Νεκροταφείο και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη δολοφονία της κόρης του. Χθες, ο Κ. Ζέμπερης κατέθεσε, επί πολλές ώρες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σήμερα ωστόσο, σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο δικηγόρος κ. Απ. Λύτρας, που εκπροσωπεί τον πατέρα της 32χρονης, σημείωσε (Αλφα Radio) πως ο ίδιος διαφώνησε με την τοποθέτηση του πελάτη του.  «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», είπε ο κ. Λύτρας, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του.

Μάλιστα, ακύρωσε πλήρως τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

Η τοποθέτηση του συνηγόρου προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Ο ίδιος, πάντως, σημείωσε στο ίδιο μέσο πως «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες».

Ωστόσο, σε επικοινωνία του crashonline με τον κ. Λύτρα, διευκρίνησε πως εννοούσε ότι, την ώρα της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, ο πατέρας της παραλάμβανε το ταξί από περιοχή που βρίσκεται μακριά από το νεκροταφείο και συνεπώς, ήταν  αδύνατο να περνά την συγκεκριμένη ώρα έξω από το κοιμητήριο.

Ο ίδιος δήλωσε στο crashonline ότι στις 8.00 θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια θα κάνει διευκρινιστικές δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Να σημειωθεί ότι λίγο πιο πριν ο κ. Ζέμπερης στο τηλεοπτικό κανάλι «Epsilon», μίλησε για τα δάνεια της οικογένειας, αλλά δημιούργησε νέα σύγχυση καθώς είπε ότι από το νεκροταφείο πέρασε με το ταξί του γύρω στις 7.30, ενώ σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε πει ότι πέρασε στις 6.30.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top