0
Όλοι ξέρουμε ότι η πισίνα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ουρήσουμε.


Μάλλον, σχεδόν όλοι, αφού σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of the American Chemical Society», μία μεγάλη πισίνα μπορεί να περιέχει 75 λίτρα (δηλαδή 20 γαλόνια) ούρα.

Μάλιστα, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι σε μικρότερες πισίνες, η ποσότητα των ούρων είναι 30 λίτρα. Αυτό που είναι ακόμα χειρότερο, όμως, είναι τα τζακούζι, αφού οι επιστήμονες λένε ότι μπορεί να περιέχει ακόμα και διπλάσια ποσότητα ούρων.

Ίσως τώρα το σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο μέσα σε μία πισίνα και να προτιμήσετε την τουαλέτα.

Ουρούν και οι επαγγελματίες κολυμβητές
Οι επαγγελματίες κολυμβητές κολυμπούν σε ακόμη πιο βρώμικα νερά. Ο άνθρωπος με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, Μάικλ Φελπς, ομολόγησε ότι η ούρηση στην πισίνα είναι «μια αποδεκτή συνήθεια».

«Νομίζω ότι όλος ο κόσμος ουρεί μέσα στις πισίνες. Το χλώριο διώχνει τα ούρα, επομένως δεν πειράζει», δήλωσε ο Φελπς.Ωστόσο, οι ερευνητές προειδοποιούν ότι μακροπρόθεσμα τα ούρα στο νερό μπορούν να προκαλέσουν άσθμα ή αναπνευστικά προβλήματα όταν αναμειγνύονται με αντισηπτικά ή χημικά.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top