0
Δύο ημέρες μετά τη δήλωσή της ότι «είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια» και τις οξύτατες αντιδράσεις  της αντιπολίτευσης, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «παραλήρημα»


«Παρακολουθώ το παραλήρημα των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, που με τη γνωστή τακτική τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, εκτοξεύουν επιθέσεις με χυδαίους και σεξιστικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η υπουργός Τουρισμού.

Και προσθέτει: «Οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι ικανές να επισκιάσουν το σημαντικό έργο της κυβέρνησης στο δρόμο προς την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη για την οριστική έξοδο από την επιτροπεία». 

Η κ. Κουντουρά, μιλώντας το Σάββατο σε συνέντευξή της στον Σκάι, παρουσιάζοντας το success story της κυβέρνησης, είπε ότι «ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους». 

Οι δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις της υπουργού με μία ανακοίνωση φτιαγμένη από δικές της ατάκες και τίτλο «χωρίς σχόλια». 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top