0
Πανέτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο δήλωσαν οι κάτοικοι της Χειμμάρας στην σημερινή τους διαδήλωση μπροστά στο δημαρχείο.

Η σημερινή ημέρα σύμφωνα με τα ειδοποιητήρια που στάλθηκαν από το δήμο Χειμμάρας, ήταν η τελευταία ημέρα της διορίας για την έναρξη κατεδαφίσεων.

Οι πληροφορίες που έφταναν από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι πως τα Τίρανα πάγωσαν για ακόμη μια φορά τις διαδικασίες κατεδάφισης, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που είναι επιφυλακτικοί σχετικά με αυτό το σενάριο. Σήμερα ευτυχώς καμιά μπουλντόζα δεν έκανε την εμφάνισή της.Η ειρηνική διαδήλωση έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του δημαρχείου της Χειμμάρας το οποίο αντί να προστατεύει την περιουσία των κατοίκων ανοίγει τον δρόμο στις κατεδαφίσεις αλλά και κατά του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα και των υπουργών του Νταμιάν Γκικνούρη και Μιρέλα Κουμπάρο οι οποίοι αθέτησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν στις συναντήσεις που είχαν με τους κατοίκους της Χειμμάρας.

Στο πλευρό των κατοίκων της Χειμμάρα βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής περιφέρειας Αυλώνας κ. Βαγγέλης Ντούλες καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Λεωνίδας Παππάς. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετός ήταν ο κόσμος που μετέβη στην Χειμμάρα από την Αθήνα και άλλες περιοχές θέλοντας να δώσουν βροντερό παρόν και να δηλώσουν την εναντίωσή τους στα σχέδια των Τιράνων.

Η διαδήλωση ολοκληρώθηκε με πορεία στον κεντρικό δρόμο των Σπηλαίων. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top