0
Την σοκαριστική στιγμή που έζησε όταν αντίκρισε ένα σακ-βουαγιάζ στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ένα πτώμα περιέγραψε σήμερα το πρωί κάτοικος της περιοχής του Σουνίου.


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1, ο Ηλίας Κατσαρός, κάτοικος της περιοχής του Σουνίου, ανέφερε πως βρέθηκε χθες στο σημείο για μια προσωπική εργασία που πραγματοποιεί. Συγκεκριμένα, καταγράφει τα πηγάδια της περιοχής του Λαυρίου, για προσωπική του χρήση.

Έτσι χθες, φτάνοντας στο σημείο της σπηλιάς, που βρίσκεται απέναντι από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Το σακ-βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα σε πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού, στα 100 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς», περιγράφει ο ίδιος.


Επρόκειτο για μία τσάντα μεγάλη, όπως είπε, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών. «Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», είπε ο κ. Ηλίας και συμπλήρωσε ότι «η τσάντα είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ, σύμφωνα με τις εμφανείς αποδείξεις, έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top