0
Το γεγονός ότι υπάρχει αντίδραση από μερίδα γονέων σχετικά με το θέμα της κλήρωσης για τη σημαία στην παρέλαση, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Χρήστος Μαγγιρίδης.


Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες κληρώσεις για σημαιοφόρους στην Κοζάνη έγιναν και οι αντιδράσεις ήταν έντονες στο 5ο Δημοτικό καθώς αλλοδαπός μαθητής με χαμηλή επίδοση σε βαθμούς κληρώθηκε ως σημαιοφόρος.

«Υπάρχει μια αντίδραση από μια μερίδα γονέων, τα χέρια μας είναι δεμένα», τόνισε ο κ. Μαγγιρίδης στο Kozanimedia, κληθείς να σχολιάσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά την κλήρωση επιλογής των σημαιοφόρων για τις φετινές σχολικές παρελάσεις.

Ο ίδιος επεσήμανε πως υπάρχει το συγκεκριμένο Προεδρικό Διάταγμα που ορίζει τον τρόπο επιλογής σημαιοφόρων και υποστηρίζει πως «Ο αριστούχος θα πρέπει να επιβραβεύεταισ. Συμφωνούμε με τις αντιδράσεις για τον τρόπο επιλογής».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, πάντως, τόσο ο Χρήστος Μαγγιρίδης όσο και άλλοι γονείς στο Kozanimedia, οι αντιδράσεις δε σχετίζονται με την καταγωγή του μαθητή που κληρώθηκε, αλλά με τον τρόπο επιλογής που αποφάσισε η κυβέρνηση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top