0
Η υπόθεση με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στο Σούνιο, το μεσημέρι της Πέμπτης έχει προκαλέσει αναταραχή αφού ακόμα δεν έχουν μπορέσει να ταυτοποιηθούν και έτσι ανοίγουν πάλι οι φάκελοι των εξαφανισμένων που έχουν εξελιχθεί σε «cold cases».


Ήδη τα ευρήματα βρίσκονται στα εργαστήρια του εγκληματολογικού και η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης. Την ίδια ώρα έχουν ανοίξει όλοι οι φάκελοι εξαφανισμένων ανθρώπων, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Το χρονικό των μακάβριων ευρημάτων

Τα ανθρώπινα οστά, που κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν σε γυναίκα, βρέθηκαν σε σπήλαιο στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, στο Σούνιο. Ενας κυνηγός τα εντόπισε στην είσοδο σπηλαίου, έναν ταξιδιωτικό σάκο, όπου βρίσκονταν τα ανθρώπινα οστά. Ο σκελετός αλλά και τα σκορπισμένα οστά ανασύρθηκαν από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Ασφάλειας. Αμέσως μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το μακάβριο εύρημα στο Σούνιο, εκτιμούν πως τα οστά είναι ιδιαιτέρως παλιά. Η πιθανότητα να ανήκουν σε γυναίκα εξετάζεται από την Ασφάλεια, καθώς μέσα στο σάκο βρέθηκαν υπολείμματα από γυναικεία ρούχα.

Πάντως εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας και της απόκρυψης του πτώματος για χρόνια σε κάποιο σημείο και τελικά ο δράστης να αποφάσισε χρόνια μετά την πράξη του να τοποθετήσει τα οστά στον ταξιδιωτικό σάκο και να τα πετάξει στο σπήλαιο, ανάμεσα σε απορρίμματα.

Στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο πιστωτικές κάρτες με ανδρικό όνομα κατόχου, ωστόσο δεν φαίνεται να συνδέονται τα δύο περιστατικά. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top