0
Το παρόν έδωσε ο Κ.Βασάλος στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», ο οποίος αποχώρησε χθες από το τηλεπαιχνίδι, έχοντας επιτύχει να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.


Ο παίκτης των «Μαχητών», ανέφερε ότι από την ημέρα που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, και παρά το 36 ωρών ταξίδι, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κοιμηθεί, ενώ αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ ήταν σε ένα μαγαζί παρέα με άλλους συμπαίκτες του από το Survivor, στο οποίο έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι προκάλεσε ερωτηματικά όταν δύο γυναίκες αυτοσυστήθηκαν ως η σχέση του. Βγαίνοντας λοιπόν από το παιχνίδι, ο Κωνσταντίνος ρωτήθηκε από την Ελεωνόρα Μελέτη για το γεγονός ότι θεωρείται από όλους το καλύτερο παιδί του Survivor, με τον ίδιο να απαντάει: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Για να το λένε οι άλλοι, κάτι θα έχουν δει. Μπορώ μόνο να πω ότι εγώ αισθάνομαι καλό παιδί. Σιχαίνομαι τις εντάσεις. Δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι με κανέναν».

Ενώ για το γεγονός ότι στην αρχή του τηλεπαιχνιδιού έδειχνε πολύ κλειστός χαρακτήρας, αλλά στη συνέχεια άρχισε να βγάζει μια άλλη εικόνα του εαυτού του, τόνισε: «Στην αρχή ψιλοκρυβόμουν. Όμως, όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να γίνομαι πιο αυθόρμητος».


Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, του τέθηκε ερώτηση για τις δύο σχέσεις που… του χρέωσαν. Όπως είπε, «αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Έφυγα από την Ελλάδα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος. Πώς προέκυψε να έχω δύο σχέσεις, δεν το κατάλαβα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα».

Όσον αφορά γιατί συνέβη αυτό, σημείωσε: «Δεν ξέρω από πού ορμώμενες πήραν το θάρρος και είπαν όλα αυτά. Ίσως επειδή είδαν τη μεγάλη δημοσιότητα, ίσως θέλησαν να το επωφεληθούν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top