0
Μεγάλος ντόρος είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Survivor μετά
από κάποια πλάνα στα οποία πολλοί τηλεθεατές είδαν ένα πακέτο τσιγάρα ή και παίκτες με τσιγάρο στο χέρι. Αν και κάποιοι από τους συμμετέχοντες, αλλά και η παραγωγή, είχε διαψεύσει κάτι τέτοιο, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανατρέπει τα δεδομένα!


«Κάποια στιγμή καπνίσαμε. Αλλά αυτό έγινε ελάχιστες φορές. Περπατούσαν από μπροστά μας Τούρκοι ή Έλληνες παραγωγοί και είχαν το πακέτο στην κωλότσεπη. Αν ήταν αφηρημένοι, μπορούσαμε να το τσιμπήσουμε», λέει, στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, το μοντέλο.

Μάλιστα, εκτός από τις παράνομες ανταλλαγές για να παίρνουν φαγητό από τους ντόπιους, φαίνεται πως έγιναν κι άλλα… παραστρατήματα στην -κατά τα άλλα- απομονωμένη παραλία του Αγίου Δομίνικου! 

«Εγώ πήρα ένα πακέτο από μια κοπέλα της παραγωγής, η οποία φορούσε backpack και το πακέτο διαγραφόταν. Μετά από καιρό της το είπα γιατί ένιωθα άσχημα», παραδέχεται με πλήρη ειλικρίνεια ο Γιάννης.

Εκτός από ορισμένους παίκτες και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε διαψεύσει τα περί καπνίσματος, λέγοντας χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο People: «χα χα! η μεγάλη επιτυχία φέρνει και μεγάλη αμφισβήτηση. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο, όχι όμως το πακέτο τσιγάρα στο οποίο αναφέρεσαι, που δεν υπάρχει πουθενά! 

Τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο φαίνονται στην τηλεόραση, και αυτό είναι αρκετά εμφανές στα συναισθήματα και τα πρόσωπα των παικτών. Όλα τα άλλα περιττεύουν».  Το ότι κάποιοι παίκτες κάπνισαν, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είχε αφήσει να εννοηθεί και η Σόφη Πασχάλη σε συνέντευξή της στο Survivor Πανόραμα, η οποία, ωστόσο, στις αρχές απαντούσε αρνητικά στην σχετική ερώτηση.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top