0
Αν δεν υπήρχε στο Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά... 

Το γνωστό μοντέλο δεν ήταν λίγες οι φορές που χάρισε άφθονο γέλιο στο κοινό. 

Οι ατάκες, το όλο υποσχέσεις βλέμμα, τα πειράγματα στα κορίτσια και αγόρια, η ωμή αλήθεια του και η παιδική αφέλεια (και αυτή του μαλλιού που πέφτει στο πρόσωπό του όταν κάνει δηλώσεις του στην κάμερα) έκαναν το παιχνίδι σίγουρα, λίγο πιο αστείο. Εμείς θυμόμαστε τρεις επικές στιγμές του λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Ήταν τότε που στις αρχές του Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας έπεσε θύμα μιας καλοσκηνοθετημένης φάρσας από τον Γιώργο Χρανιώτη. Ο ηθοποιός με αφορμή τη συζήτηση των Διασήμων σχετικά με το τι να φάνε, άρχισε να λέει ότι καλύτερα είναι να τραφούν με... ήλιο. Το γνωστό μοντέλο δεν μπορούσε να δώσει άλλη εξήγηση παρά μόνο ότι ο Χρανιώτης αποτρελάθηκε! Όταν μάλιστα έπιασε και το τσεκούρι και άρχισε να φωνάζει, ο Σπαλιάρας τα ΄χασε και προσπαθούσε να συνεφέρει τον φίλο του.


Και μετά το γέλιο, ζήσαμε και τον μεγάλο καβγά του Σπαλιάρα με τον πιο ήσυχο παίκτη του Survivor, τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο Σπαλιάρας είχε κατηγορήσει τον Κοκκινάκη ότι "μαγείρεψε" ψηφοφορία θέλοντας να πετάξει εκτός παιχνιδιού τον Λάμπρο Χούτο και να παραμείνει αυτός και η Λάουρα. Ο "μάγειρας" των Διασήμων υποσχέθηκε στο παιδί του ότι δεν το έκανε αυτό, με τον Σπαλιάρα να επιμένει. Οι βαριές κουβέντες που ακούστηκαν στον μεταξύ τους τσακωμό δεν είχαν προηγούμενο...


Όλα τα παραπάνω τα έχουμε δει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ακόμα όμως δεν έχουμε δει τίποτα. Γιατί και στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor αναμένεται να παρακολουθήσει το κοινό μία κόντρα του Σπαλιάρα με τον μισθοφόρο με αφορμή τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Την ώρα του αγώνα ο μισθοφόρος τα έβαλε με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας του “Αν θες κάτσε απέναντι και με τον Ντάνο να του δίνεις οδηγίες, όταν παίζει εναντίον μας”. Με τον Σπαλιάρα να ξεκαθαρίζει: “Δεν παίζει εναντίον μας, είναι ατομικό”.


Θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας ο τελικός νικητής του Survivor;


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top