0
Πεινούσαν, κοιμόντουσαν σε ξύλινες καλύβες, έπαιζαν με τις αντοχές τους στα αγωνίσματα και ζούσαν μακριά από τους φίλους τους και τις οικογένειες τους. 


Το «Survivor» όμως ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι πρώην «Μαχητές» και «Διάσημοι» είχαν ανάγκη να το ρίξουν έξω!

Το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, διασκέδασαν σε γνωστό beach bar στο Λαγονήσι. H βραδιά όμως είχε και συνέχεια και οι «Survivor» βρέθηκαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Frangelico» όπου τραγουδούν ο Χρήστος Χολίδης και ο Κώστας Μαρτάκης.

Το κέφι «άναψε» και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στην πίστα να τραγουδήσει. Όταν ερμήνευσε το κομμάτι «Τι έκανα για πάρτη μου»  σηκώθηκε ο Μάριος Πρίαμος και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του «χτυπούσε παλαμάκια». 


Ο φωτογραφικός φακός του star. gr εντόπισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Ορέστη Τσανγκ και την αδερφή του, Μαρία, την Ειρήνη Κολλιδά, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και τη Σόφη Πασχάλη.

Ο Μάριος Πρίαμος χορεύει στην πίστα



Τα αδέρφια Τσανγκ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Ο μισθοφόρος με την Ειρήνη Κολιδά


Το τσιφτετέλι της Ειρήνης Παπαδοπούλου



O μισθοφόρος, η Πασχάλη και η Βαλαβάνη


Η Μαρία Τσανγκ με τον Μάριο- Πρίαμο


Ο Βασάλος με κορίτσι του Frangelico


O Βασάλος με την αισθησιακή χορεύτρια, Αναστασία Γιουσέφ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top