0
Κατά των Διάσημων μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σχετικά με τον τρόπο που ψηφίζουν το τελευταίο διάστημα.




Στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού του Survivor και πριν την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη, ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε τον τρόπο που ψηφίζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα των Διασήμων. Και ο Σάκης Τανιμανίδης όμως δεν άφησε ασχολίαστη την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας των Διάσημων.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα:

«Θεωρώ ότι στην απέναντι ομάδα ψήφιζε ο καθένας κάτι που τον συμφέρει. Σίγουρα κάποιοι τα πηγαίνουν καλύτερα με κάποιους, αλλά να ψηφίζεις κάθε φορά τον καλύτερό σου παίκτη, τον Αγγελόπουλο που έχει φέρει τις περισσότερες νίκες, το φαγητό, τις ασυλίες, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ο καθένας ψηφίζει όπως θέλει, έχει το δικό του κριτήριο, είτε λέγεται συμφέρον, είτε λέγεται φιλία, είτε λέγεται αγωνιστικότητα. Ο κόσμος κρίνει και τις επιλογές μας και εμάς. Θεωρώ ότι άργησαν πάρα πολύ να ψηφίσουν αγωνιστικά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό Survivor.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης φάνηκε να συμφωνεί με τον Σπαλιάρα και πέταξε την σπόντα του στους Διάσημους:

«Είδα μια στροφή στην τελευταία ψηφοφορία, στο τελευταίο συμβούλιο, όπου όλοι οι παίκτες ψηφίσατε αγωνιστικά. Και λέω στροφή γιατί στις παλαιότερες ψηφοφορίες, κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα, δεν γινόταν αυτό. Μήπως αυτή η αλλαγή, η στροφή ήρθε αργά μέσα στο παιχνίδι;», ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Από την μεριά του, ο  Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Σίγουρα δεν ήρθε και νωρίς, αλλά ότι έγινε, έγινε Σάκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα που περνάνε. Και δυστυχώς έχουμε φτάσει σήμερα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά να πρέπει να αφήσουμε έναν παίκτη. Ή να είναι πιο ξεκάθαρες οι σχέσεις και να πρέπει να μείνουμε τέσσερις αντί για πέντε».

Δείτε τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top