0
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όλοι περίμεναν πως ο Ντάνος θα επέλεγε να μοιραστεί το έπαθλο που κέρδισε μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.


Αντίθετα, το έπαθλο το απόλαυσε μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σάρα Εκσενάζυ.

Γιατί όμως επέλεξε τη συγκεκριμένη παίκτρια και όχι τον Σπαλιάρα που ήταν κοντά όταν βρίσκονταν στην ομάδα των Διασήμων  ή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που έφτασαν μαζί στον τελικό;

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor, έκανε εντύπωση στους Μαχητές, που περίμεναν ότι πιο πιθανό ήταν να διαλέξει τον Σπαλιάρα που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μετά το ματς, ο Βασάλος, ο Μάριος, ο Κώστας ο μισθοφορός και ο Σπαλιάρας συζητούσαν για την μη αναμενόμενη επιλογή του. "Περίμενες να πάρει τον Σπαλιάρα που ήταν φίλοι; Το έπαιξε έξυπνα... πήρε δύο κορίτσια", απάντησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

"Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα, σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί", είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και συνέχισε: "Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Βέβαια, αυτό θα το έκανα αν είχα έναν συμπαίκτη μου και έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιον από την αντίπαλη ομάδα. Όχι στην παρούσα φάση. Στην παρούσα φάση, αν κέρδιζα, θα έπαιρνα φυσικά και τους δύο παίκτες από την ομάδα μου".

Από την μεριά του, ο Ντάνος δήλωσε ότι επιθυμεί να πάρει μαζί του την Σάρα Εσκενάζυ γιατί το έπαθλο ήταν πιο γυναικείο με την επίσκεψη στον θαλάσσιο πάρκο και θέλει να της δώσει τη δυνατότητα, αφού μπορεί μόνη της να μη καταφέρει να πάρει κάποιο έπαθλο.

Δείτε το βίντεο με τη συζήτηση των Μαχητών:loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top