0
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φωτογραφία του αντιδημάρχου Φύλης Μιχάλη Οικονομάκη που τον δείχνει να κρατάει όπλο μέσα σε σχολείο. 


Η φωτογραφία τραβήχτηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο σε γλέντι στα Άνω Λιόσια και βγήκε στο φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.  

Στην φωτογραφία, όπως βλέπετε, υπάρχει πλήθος κόσμου ανάμεσα τους και τα παιδιά. Ο αντιδήμαρχος, ανέφερε ότι έριξε δυο μπαλωθιές γιατί ήταν σε γιορτή της Κρήτης και είναι έθιμο τους, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν κινδύνευσε κανείς.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως εκείνος θα έπρεπε να βάλει σε τάξη το «γλέντι» και να μην δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι… πυροβολισμοί. Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο μικρός Μάριος έπεσε νεκρός από «αδέσποτη» σφαίρα, από πυροβολισμούς που «έπεσαν» πολλά μέτρα μακριά από το σχολείο του. 

Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στο Ε. «Υπάρχει πράγματι μία φωτογραφία. Είναι σε γιορτή των Κρητών σε γιορτή τσικουδιάς, μία εκδήλωση πέρσι τον Σεπτέμβριο. Είναι σε αθλητικό χώρο δίπλα στο σχολείο. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Όταν σηκώθηκα να περάσω από τα τραπέζια να χαιρετήσω τους συνδημότες μου, σε κάποιο τραπέζι στην άκρη του προαυλίου – δεν ήταν μέσα στον κόσμο – υπήρχαν κάποιοι πατριώτες, κάποιοι φίλοι που έριχναν τις λεγόμενες μπαλωθιές που έχουμε εμείς οι Κρητικοί έθιμο.

Κακό έθιμο αλλά το έχουμε. Πήρα και εγώ το πιστόλι και έριξα δυο. Κακώς το έκανα, κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν κινδύνευσε κανείς. Ήταν πιστόλι κρότου με αβολίδωτα» ανέφερε.

Δείτε τη φωτογραφία:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top