0
Στο Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένος σήμερα (5/6) ο Κώστας Κοκκινάκης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαμε μια πολιτισμένη σχέση. Δεν είχαμε τσακωθεί σχεδόν ποτέ. Εντάξει με όλους είχαμε τσακωθεί κάποια στιγμή. Ιδεολογικά ήμασταν ίσως λίγο αλλού, αλλά γενικά δεν είχαμε ένταση. Είχαμε και οι δύο το χώρο μας.»


Ο Κώστας Κοκκινάκης, παρόλο που ήταν από εκείνους που δεν ψήφιζε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, προσπάθησε να δώσει τη δική του εκδοχή ως προς το γιατί ψηφιζόταν μαζικά από την ομάδα των Διασήμων: «Σίγουρα ο Αγγελόπουλος ήταν πολύ δυνατός παίκτης, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πρόσφερε πάρα πολλά στην συμβίωση εκεί πέρα. Ψάρευε, ήταν πολύ καλός. Κάποια άλλα πράγματα που βλέπαμε εμείς, που προφανώς δεν μπορεί να τα δει ο κόσμος ήταν που μας ενοχλούσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Για το παιχνίδι και για εμάς ήταν πολύ καλός.

Επειδή ο Γιώργος είναι λίγο πιο έντονος σε όλα του, με τους πανηγυρισμούς, όταν έχανε, ήταν πολύ πιο έντονος από εμάς. Και κάποια άλλα πράγματα που για μένα τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναφέρω γιατί αλλιώς είναι οι συνθήκες που ζούσαμε εκεί και αλλιώς είναι τώρα που τα βλέπουμε καθαρά. Αν βγουν όλοι οι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Τώρα εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά πράγματα αστεία.»

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top