0
Μετά την προβολή του χθεσινού (30/5) επεισοδίου του Survivor, δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές με τους Διάσημους να δείχνουν απόλυτη αδιαφορία στο αγώνισμα επάθλου και να μην προσπαθούν να μειώσουν ούτε καν τη διαφορά!





Τα ερωτηματικά μεγάλωσαν όταν αφενός ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έδωσε το λόγο στους διάσημους και τους ζήτησε να πάνε στην παραλία τους, μετά το πέρας του αγωνίσματος, ενώ αινιγματικές ήταν και οι δηλώσεις των Διασήμων στην παραλία.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, το κλίμα χάλασε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, λόγω του καυγά της ομάδας των Διασήμων, με μπροστάρη τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με ανθρώπους της παραγωγής, όταν τους σφύριξαν πως στα επεισόδια προβάλλονται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν έχουν συνοχή και επειδή τους πιέζουν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.

Για παράδειγμα, τους είπαν να πάνε με το ζόρι να κάτσουν στην παραλία με τους «Μαχητές», για να δείξουν ότι συμφιλιώθηκαν και στη συνέχεια είδαμε τον Χρανιώτη να λέει πως τίποτα δεν άλλαξε και ταυτόχρονα τον Κοκκινάκη να λέει ότι τα ξαναβρήκαν.
Μετά, ήρθε το πέναλτι του Κοκκινάκη στο αγώνισμα, που τον έβαλαν να ξαναπαίξει, ενώ, όπως υποστηρίζουν οι Διάσημοι, το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Μάριος, χωρίς όμως να δώσουν πέναλτι .

Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν, κάτι που αρνήθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής, υποχρεώνοντας τους για το αντίθετο και έτσι, τους ανάγκασαν να πάρουν την απόφαση να κάνουν περίπατο αντί για αγώνα, εκφράζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την πλήρη αδιαφορία τους, ενώ μετά το τέλος του αγωνίσματος αρνήθηκαν να απαντήσουν σε οτιδήποτε και να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση στον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να το κόψουν στο μοντάζ. 

Ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς τους Γιώργου Αγγελόπουλου, του Μπο και του Γιώργου Χρανιώτη με την παραγωγή, στην οποία έδωσαν τελεσίγραφο πως θ’ αποχωρήσουν αν δεν πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν και συνεχίσουν να τους πιέζουν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top