0
Ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο πρώτο ελληνικό Survivor, έβγαλε φωτογραφία μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη, την οποία πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.


Στο εκτενές μήνυμα του, αναφέρθηκε στην μακροχρόνια φιλία του με τον Στέλιο Χανταμπάκη ενώ άφησε υπονοούμενα για την παραγωγή του «Survivor». Όπως τόνισε, ο Στέλιος Χανταμπάκης παρεξηγήθηκε εξαιτίας της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης που «κατασκεύασε» μία διαφορετική εικόνα για εκείνον.

«Συναντήθηκα με τον Στέλιο τον φίλο μου, που μου στάθηκε από 14 ετών δίπλα μου. ''Δεν του στάθηκα'', ''μου στάθηκε'' (και ας είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερος). Δούλευε τρεις δουλειές για να καταφέρει. 14 χρονών παιδί. Μετά από τόσες σβούρες στη ζωή μου ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος. Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μίας παραγωγής να μου πει ποιος είναι. Ούτε την οργή όλων αυτών που έπεσαν θύμα σε αυτή. Η παραγωγή καλά κάνει. Αυτή είναι η δουλειά της και ο κόσμος ερμηνεύει αυτό που βλέπει (δεν κατηγορώ κανέναν). Απλά εγώ ξέρω επειδή έπαιξα και παρουσίασα τέτοια παιχνίδια. Στεναχωριέμαι για αυτούς που ξέρουν τον Στέλιο ή έχουν συνεργαστεί μαζί του και είπαν κάτι διαφορετικό για τα νούμερα της τηλεθέασης (χωρίς να περιμένουν καν να μιλήσει κάποιος από τους παίκτες, κάποιος που έχει ζήσει ένα κομμάτι αλήθειας). Αυτοί είναι αδικαιολόγητοι. Είναι ένα λάθος που δεν με αφήνει να ησυχάσω. Αυτά. Καλή σκέψη φίλοι μου», έγραψε ο Ηλίας Βαλάσης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top