0
Έντονο προβληματισμό προκαλεί σε γονείς και εκπαιδευτικούς το φαινόμενο κοινωνικού παροξυσμού που εμφανίστηκε εξαιτίας του Survivor, και αυτή τη φορά «θύμα» του ήταν ένα μικρό παιδί από την Κύπρο. 
Ο μικρός Κύπριος τηλεθεατής αρνείται να αποδεχθεί το γεγονός πως ο αγαπημένος του παίκτης αποχωρεί  από το Survivor, συγκεκριμένα ο Ορέστης Τσανγκ!  

Σύμφωνα και με επιστολές εκπαιδευτικών προς αρμοδίους αλλά και γονείς, παιδιά έρχονται στα μαθήματα αρνητικά επηρεασμένα, αναλόγως των εξελίξεων στο ριάλιτι, ενώ συχνά πυκνά είναι και ξενυχτισμένα, λόγω της ώρας προβολής.

Το παρακάτω βίντεο έγινε σχεδόν άμεσα viral, με τον πιτσιρικά να κλαίει γοερά, ζητώντας μάλιστα από την μητέρα του να αποστείλει μήνυμα προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι ο Ορέστης Τσανγκ, αναφέροντας μάλιστα πως καλύτερα είναι να αποχωρήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας παρά ο Ορέστης(!)

Αν και με μια πρώτη ματιά κάποιος μπορεί να γελάσει με το εν λόγω βίντεο, ωστόσο, σε δεύτερη ανάγνωση, μόνο προβληματισμό προκαλεί αυτό για το κατά πόσο το τηλεπαιχνίδι θεωρείται κατάλληλο για προβολή σε παιδιά της αυτής ηλικίας.

Δείτε το εν λόγω video που βρήκαμε στο Σίγμαtv:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top