0
Το... τροπάριο Αθεΐας στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται μετά τις δηλώσεις Μπαλαούρα για το Άγιο Φως και μάλιστα εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, αυτή τη φορά δια στόματος Χρήστου Καραγιαννίδη.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας τη συνέπεια που έχουν χαράξει οι Συντρόφοι του στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις που προσβάλλουν βάναυσα το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων, χαρακτηρίζοντας αντικείμενο (!) το Άγιο Φως που έρχεται από τα Ιεροσόλυμα!!! 

«Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Βλέπετε το Βατικανό να κάνει το ίδιο; Βλέπετε στην Αγγλία, τη Γερμανία να το κάνουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μεταφέρεται το άγιο φως όπως του αξίζει αλλά δεν είναι αρχηγός κράτους να στήνεται υπουργός και άγημα να το υποδεχθεί» συνέχισε την κριτική του.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι επίσημο αλλά η μεταφορά του με τιμές αρχηγού κράτους δεν ίσχυε στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια ισχύει» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top