0
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε επίδειξη δύναμης στα αγωνίσματα της Μεγάλης Δευτέρας και ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για την κατάληξη της πρώτης μάχης ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει... δράματα μετά το αγώνισμα της ασυλίας την Κυριακή.

Μπορεί με τις διάφορες επιλογές της μέσα στο παιχνίδι η αθλητικογράφος να προκαλεί αντιδράσεις και να δοκιμάζει τα νεύρα των τηλεθεατών – ειδικά με τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον οποίο θέλει εκτός Surviovor – ωστόσο οι ικανότητές της στα αγωνίσματα δεν αμφισβητούνται. Και μάλιστα είναι αυτή που σηκώνει συχνά στις πλάτες της τους Διάσημους, που έχουν αρκετούς αδύναμους παίκτες.

Στη σύγκρουση της Δευτέρας (με έπαθλο… τσουρέκια) η Ευρυδίκη πήρε παραμάζωμα τις αντιπάλους της και με ένα… σουίπ (όπως λένε και στο NBA) σάρωσε όποια βρήκε στο διάβα της, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της. Η νεαρά με το αθλητικό κορμί και τις ικανότητες στο χορό, πέτυχε σκορ 4-0, κερδίζοντας δύο φορές τη Σάρα και άλλες δύο την Ελισάβετ. Έτσι, μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έδειξε να μην χαμπαριάζει από τις αρνητικές συμπεριφορές των συμπαικτών της και πέτυχε άλλες δύο νίκες (είχε και μία ήττα) έδωσαν στους Διάσημους έξι στις δέκα νίκες, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες των ανδρών της ομάδας, οι οποίοι παραπατούσαν. Ο Μπο, που σταυρώνει νίκη μόνο στη δηλωτή και αφού δει τα φύλλα, είχε τρεις καθαρές ήττες, μη προλαβαίνοντας σχεδόν ούτε να φτάσει στην τελική φάση του κάθε παιχνιδιού – ο ράπερ διαπρέπει μόνο στα τραπέζια με το φαγητό, αμέσως μετά από κάθε νίκη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δίνει τη νίκη στην ομάδα της και όλοι την αγκαλιάζουν


Η Ευρυδίκη φτάνει τις τέσσερις νίκες στο χθεσινό αγώνισμα


Ο Μπο δυσκολεύτηκε πολύ στο χθεσινό αγώνισμα


Ο Χρανιώτης, εμφανώς επηρεασμένος από το γεγονός ότι είναι προτεινόμενος, είχε μόνο νίκη και δύο ήττες (έχασε ακόμη κι από τον Ορέστη, που δεν πετυχαίνει στόχο ούτε με τηλεκατευθυνόμενα και κέρδισε μόνο τον Σπαλιάρα, που περνάει δράμα στα αγωνίσματα, καθώς του πάει περισσότερο ο ρόλος του «κοινού») ενώ ο Χανταμπάκης, που δεν αγωνίστηκε πολύ, είχε μία νίκη και μία ήττα.

Μόνο ο Αγγελόπουλος, με το γνωστό του πάθος και τις θεαματικές βουτιές του, κατάφερε να έχει θετικό ισοζύγιο, πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία ήττα. Ήταν μάλιστα και εκείνος που πανηγύρισε πιο έντονα απ’ όλους τις νίκες της Ειρήνης Παπαδοπούλου, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους έχουν έλθει πιο κοντά.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου προσπαθεί να κάνει συμμαχία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Η τακτική των Διάσημων

Μετά το κάζο στο αγώνισμα της ασυλίας και τον χαμό στην ψηφοφορία, που ακολούθησε το βράδυ της Κυριακής για τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, οι Διάσημοι έδειξαν να είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. Άλλωστε οι αγώνες με έπαθλα φαγητό έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα αυτή, καθώς έχει στις τάξεις της παίκτες «θρύλους» των τραπεζωμάτων, όπως  ο Μπο, η Λάουρα και ο Κοκκινάκης, αν και ο τελευταίος διατηρεί χαμηλούς τόνους – το ταλέντο του όμως στη μαγειρική τον προδίδει! 

Έτσι επέλεξαν να αφήσουν έξω από τη μάχη τη Λάουρα και τον Κοκκινάκη, αφού ήταν φανερό ότι την πίστα του χθεσινού αγωνίσματος θα την ολοκλήρωναν μόνο αν έπαιρναν ταξί. Η τακτική τους επιβραβεύτηκε, παρότι η μαύρη τρύπα, που ακούει στο όνομα Μπο - προτιμήθηκε από τον Χούτο - έκανε τα πάντα για φέρει άλλη μία ήττα στην ομάδα.

Κυρίως όμως ήταν το αβαντάζ που έδωσαν οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η γκρίνια στους Μαχητές

Η υπεροχή που έχουν οι γυναίκες των Διάσημων, όταν βέβαια δεν αγωνίζεται η Λάουρα, έναντι των δύο κοριτσιών, που έχουν απομείνει στους Μαχητές, είναι εμφανής πλέον και προκαλεί τριγμούς στην ομάδα.

Η απώλεια της Ειρήνης Κολιδά γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνούν οι μέρες και η Σάρα με την Ελισάβετ κουράζονται και αγχώνονται, καθώς είναι αναγκαστική η συμμετοχή τους σε κάθε αγώνισμα.

Η αντίπαλη ομάδα τις «σημαδεύει» με κάθε ευκαιρία, με αποτέλεσμα αυτό το «μισματς» (άνισο μαρκάρισμα, όρος του μπάσκετ) να γέρνει προς τις Διάσημες, που κερδίζουν έτσι εύκολες νίκες.

Το θέμα θα ήταν απλώς αγωνιστικό και θα περνούσε απαρατήρητο, εάν δεν επιβεβαίωνε για μία ακόμη φορά ότι η ομάδα των Μαχητών είναι ανά πάση στιγμή και με κάθε ευκαιρία έτοιμη για γκρίνιες, καβγάδες και αλληλοκαρφώματα. Τώρα μάλιστα που λείπει και η διπλωματική ικανότητα του μάναντζερ ράγκμπι Πάνου Αργιανίδη, που στρογγύλευε τα πράγματα και έλεγε στον καθένα αυτό που ήθελε να ακούσει, οι καταστάσεις γίνονται ροκ και αποκτούν μία άγρια ομορφιά, ανάλογη με του εξωτικού τοπίου στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο κοπέλες ευρισκόμενες σε εμφανή αμηχανία, αλλά έχοντας και κάποια στεναχώρια, βρέθηκαν αρχικά στο στόχαστρο του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τους τα έχει μαζεμένα και για τη χαλαρή συμπεριφορά τους στην παραλία (δεν κάνουν δουλειές και τέτοια, τους καταλογίζει). Ο Κωνσταντίνος δείχνει να είναι ο παίκτης που περισσότερο απ’ όλους τους άλλους Μαχητές, δεν αντέχει την πείνα (δεν είναι ο εαυτός του όταν πεινάει – ή μήπως είναι;;;).

Αρχικά επιτέθηκε βέβαια στον Ορέστη, γιατί έδειξε άνετος με την ήττα. Και στη συνέχεια περιέλαβε τη Σάρα και την Ελισάβετ, ρίχνοντας σε αυτές το φταίξιμο για την ήττα, παρότι και ο ίδιος δεν έκανε κάποια εντυπωσιακή εμφάνιση: Κέρδισε μεν τον Χανταμπάκη, που ήταν ακόμα ζαλισμένος από την υποψηφιότητα για αποχώρηση, έχασε όμως μετά από τον Αγγελόπουλο, ενώ στη συνέχεια «έκλεψε εκκλησία», κέρδισε δηλαδή απλώς τον Μπο και μάλιστα φάνηκε να κινδυνεύει κάποια στιγμή.

Το ενδιαφέρον όμως στους Μαχητές ήταν ότι στη γκρίνια για τις κοπέλες μπήκε και ο Σπαλιάρας, παρότι συνήθως είναι εμψυχωτικός – ειδικά με το γυναικείο φύλλο. Ειδικά χθες δεν θα έπρεπε να παρέμβει, αφού κι αυτός είχε μόλις νίκη (και μία ήττα), ενώ απέφυγε να αγωνιστεί αντίπαλος του Χανταμπάκη (τζάμπα κόπος), στέλνοντας, με τη διαδικασία του «πέναλτι» την Ελισάβετ στα νύχια της Ευρυδίκης.

Τουναντίον απουσίαζε από τη συζήτηση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε δικαίωμα να μιλήσει με βάση τη χθεσινή του εμφάνιση: έκανε το απόλυτο με τρεις νίκες και καμία ήττα και γενικά ήταν χαμηλών τόνων. Ο λεγόμενος και μισθοφόρος έχει άλλωστε άριστη σχέση με τα κορίτσια. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα βάζει με την ομάδα του «γιατί είναι παιδική χαρά»

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top