0
Η νέα εκπομπή σχολιασμού του Survivor  θα πάρει τη θέση της ενημερωτικής εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 3» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.


Αυτές είναι τουλάχιστον οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα το μέλλον της εκπομπής του Μπογδάνου να είναι αβέβαιο, μετά το Πάσχα.

Όπως έχει ανακοινώσει εδώ και κάποιες μέρες ο ΣΚΑΙ, σχεδιάζει μια ολοκαίνουρια καθημερινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ελεονόρα Μελέτη που θα σχολιάζει το Survivor. Όπως όλα δείχνουν και επιβεβαιώνει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το #Survivor, όπως θα είναι το όνομα του νέου προγράμματος θα προβάλλεται κάθε μεσημέρι στις 15.00, πράγμα που πολύ απλά σημαίνει πως η ενημερωτική εκπομπή 'ΣΚΑΙ στις 3' μένει ξεκρέμαστη.

"Μαθαίνω ότι σταματά η συγκεκριμένη εκπομπή" είπε ο παρουσιαστής τη Μεγάλη Δευτέρα. "Ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω" σχολίασε ωστόσο και είπε: "Μένει να συζητηθούν πολλά πράγματα που αφορούν σε συναρτήσεις του βασιλιά των προγραμμάτων που λέγεται Survivor". Όπως είπε όμως "ό, τι είναι για καλό, ουδείς αναντικατάστατος και κανείς δεν χάνεται".

Να θυμίσουμε πως η πολύπαθη εκπομπή είχε "κουτσουρεφτεί" το περασμένο φθινόπωρο και από δίωρη είχε γίνε μιας ώρας, προκειμένου να μπει στη θέση της μια καθημερινή σειρά οι "Προδοσίες". Στη συνέχεια και με την έλευση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων "Rodeo" και "Κάνε Παζάρι", αλλά και ελέω της μετακίνησης του δελτίου στις 20.00, η εκπομπή μεταφέρθηκε μεσημέρι. Πλέον, το μέλλον της εκπομπής μοιάζει αβέβαιο και μένει να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις με το σταθμό προκειμένου να εξακριβωθεί αν μπορεί να "απορροφηθεί" σε κάποια άλλη ζώνη του προγράμματος του σταθμού.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top