0
Είναι η στιγμή που ο Χανταμπάκης φαίνεται να ξεπερνάει κάθε όριο. Η στιγμή που αναδεικνύεται ο μισογυνισμός του και τα κακά Ελληνικά του. 

Αυτός «ο ψήφος» ηχεί ακόμη στα αυτιά μου. Μετά την κόντρα του με τον Αγγελόπουλου ήρθε αυτή με την Παπαδοπουλου να πορώσει ακόμη περισσοτερο τους τηλεθεατές εναντίον του με αποτελεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

Τί απ' όλα τα παραπάνω συνέβησαν; Κι αν συνέβησαν… έλαβαν χώρα όπως τα παρακολουθήσαμε; Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, Ο Χανταμπάκης την στιγμή που κρατούσε στα χέρια του το σουτιέν της Λάουρας ως φάκελο, ανέφερε και το δικό του όνομα. Κάτι που βεβαίως δεν παρακολουθήσαμε ποτέ. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν στο μπλογκ μου πως, ο Στέλιος έκανε πλάκα με το συνεργείο και» τον ψήφο» και ζήτησε να μην κρατήσουν το λάθος, για το οποίο έκανε και πλάκα με τον Κοκκινάκη αλλά να βάλουν «την ψήφο» που ανέφερε σωστά λίγη ώρα αργότερα.

Βεβαίως τίποτε απο τα παραπάνω δεν είδαμε εμείς ώς τηλεθεατές. Μήπως τελικά όλη αυτή η βρώμα στο όνομα του Στέλιου είναι άδικη; Θα δούμε πολλά στο μέλλον… να στε σίγουρες και σίγουροι…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top