0
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο παίκτης που γοήτευσε την Ελεονώρα Μελέτη, όπως και τον γυναικείο πληθυσμό.
Aποσπάσματα από τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Για τον παίκτη που συμπαθεί: «Έχω δηλώσει μεταξύ σοβαροί και αστείου, και στο πλαίσιο της συζήτησης που κάνουμε στο Twitter χιουμοριστικά, ότι έχω υπάρξει γοητευμένη από την παρουσία του Ντάνου, όπως και όλος σχεδόν ο γυναικείος πληθυσμός. Από κει και πέρα συμπαθώ την Ειρήνη Κολιδά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Για την πρόταση που της έγινε για το Survivor και αν θα πήγαινε στο παιχνίδι: «Μου έγινε πρόταση και μάλιστα με πολλή ζέση από την παραγωγή. Το "όχι" μου ήταν αυτόματο και επέμενα σ΄ αυτό... Δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να λειτουργήσει καλά κάτω από τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες».

Για το πόσο φανατική είναι με το Survivor: «Είμαι από τις πιο γραφικές σχολιάστριες στο Twitter... Στην αρχή ξεκίνησα να το βλέπω για να δω την αλλαγή στο concept που μου είχαν πει ότι θα γίνει. Μετά κόλλησα... Είναι σαν να βλέπουν οι γυναίκες ποδοσφαιρικό αγώνα δίχως να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, οπαδού και οι δύο ομάδες, έχει ίντριγκα μέσα στην ομάδα, έχει όλο το πακέτο».

Για το τι άλλο θα δείξει η εκπομπή της: «Υπάρχει σίγουρα πολύ υλικό από το παρασκήνιο που δεν έχει προβληθεί, όμως το μεταφέρουμε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Θέλω δηλαδή να πω ότι δεν θα διαχειριστούμε το υλικό με τρόπο ώστε να το κάνουμε spoiler στο ίδιο το προιόν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top