0
Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μια απίστευτη παραδοχή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Astra TV, και χωρίς περιστροφές, ομολόγησε πως δίχως την μεταστροφή στις φίλα προσκείμενες ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΑΕΛ δεν θα έπαιζε σήμερα στην Super League!


Αίσθηση προκάλεσε μία ατάκα του Αλέξη Κούγια σε συνέντευξη του στο βράδυ της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό Astra TV.

Σε ερώτηση  δημοσιογράφου αν ήταν τυχαία η μεταστροφή του ίδιου και τις ΑΕΛ στις φίλα προσκείμενες ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της Λάρισας αιφνιδίασε με την απάντηση του, αφού φάνηκε να μπερδεύει την γλώσσα του: «Όχι, όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν δεν έκανα αυτή την επιλογή, η ΑΕΛ δεν θα ήταν πρώτη. Δεν υπήρξε ποτέ φιλική επιλογή» 

- «Δεν θα έπαιζε στην Άλφα Εθνική» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος για να πάρει ξανά τον λόγο ο κύριος Κούγιας:

«Ένα λεπτό να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ», με τον έτερο οικοδεσπότη της εκπομπής να αναφωνεί με έκπληξη: «Τι είπατε τώρα; Τώρα τι είπατε; Τι είπατε τώρα;».

Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ παραδέχθηκε αυτολεξεί ότι "από τότε άρχισε μία ηρεμία στην σχέση μου με τον Ολυμπιακό, που αν δεν υπήρχε, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε στην Super League"

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 29’:39’’, αλλά και στο 35':00'' του βίντεο, αλλά και κομμένες τις επίμαχες στιγμές.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top