0
Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα (19/3), ο Νεοταξίτης δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ σε ηλικία 101 ετών, για τον οποίο οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, κάνοντας λόγο για επτά μεταμοσχεύσεις καρδιάς, προκειμένου να επιμηκύνει τη ζωή του!



Ο πατριάρχης της… διαβόητης οικογενείας Ροκφέλλερ πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή έχοντας συμπληρώσει τα 101 έτη. Η ζωή του ήταν τουλάχιστον μυθιστορηματική με πολλά να γράφονται για την επιρροή που ασκούσε από το παρασκήνιο στην διεθνή γεωπολιτική και οικονομική παγκόσμια σκηνή.

Βέβαια για να απαριθμήσουμε όλα όσα έχουν ειπωθεί για τον ίδιο, θα χρειαζόμασταν ολόκληρους τόμους. Γιαυτό θα περιοριστούμε σε δυο μόνο «σενάρια» και τα πιο γνωστά.

Βρισκόταν πίσω από μυστικές οργανώσεις και τάγματα.

Η κύρια πολεμική που του έχουν προσάψει είναι ότι βρισκόταν πίσω από όλες σχεδόν τις μυστικές οργανώσεις, τάγματα και λέσχες ανά την υφήλιο. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ηγείται οργανώσεων όπως π.χ. στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σε Στοές Μασονίας-Τεκτονισμού, στην οργάνωση Πεφωτισμένων (Illuminati), στην Τριμερή Επιτροπή (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ), στην οργάνωση των Μορμόνων, στην οργάνωση Κρανίο & Οστά (Μπούς), στην OPUS  DEI (Βατικανό), στους Ναϊτες -Ιππότες, στους Ροδόσταυροι κ.τ.λ.

Μέσω αυτών κατάφερε να χτίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο ελέγχει τα πάντα στον πλανήτη. Την γνωστή πλέον «Νέα Παγκόσμια Τάξη», που ο ίδιος εκθείαζε, λέγοντας το «εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια ΚΡΙΣΗ και τα Έθνη της Γης θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (N.W.O.)», το οποίο έχει μείνει θρυλικό πλέον. Βέβαια υπάρχουν και άλλα ξεφεύγουν από την λογική και μάλιστα αφορούν και την Ελλάδα. Όπως διαβάζουμε στο aporrito.blogspot.gr ο Ροκφέλλερ ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και ότι αυτός ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου…

Οι 7 μεταμοσχεύσεις καρδιάς

Στις 28 Απριλίου 2015, το World News Daily Report δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Η έκτη μεταμόσχευση καρδιάς επιτυχής για τον David Rockefeller σε ηλικία 99 ετών” που ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε μόλις υποβληθεί στην έκτη μεταμόσχευση καρδιάς του:

Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Ντέιβιντ Ροκφέλερ υποβλήθηκε με επιτυχία στην έκτη μεταμόσχευση καρδιάς του σε 38 χρόνια στην σεβαστή ηλικία των 99 ετών.

Η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης καρδιάς, η οποία διήρκεσε 6 ώρες και έγινε από μια ομάδα ιδιωτικών χειρουργών στην κύρια κατοικία του, στο κτήμα της οικογένειας στο Pocantico Hills, στη Νέα Υόρκη, δεν φαίνεται να έχει κουράσει τον θρυλικό επιχειρηματία γνωστό για τον δυναμισμό και την πονηριά του.

Το άρθρο αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα δήθεν απόσπασμα από τον David Rockefeller σχετικά με το πώς να ζήσεις μια μακρά και υγιή ζωή:

Κάθε φορά που παίρνω μια νέα καρδιά, είναι σαν η αναπνοή της ζωής να σαρώνει το σώμα μου. Νιώθω γεμάτος ενέργεια και ζωντανός.

Ωστόσο, αυτή η «είδηση» δεν αναφέρθηκε από κανένα άλλο αξιόπιστο μέσο μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr γιατί είναι μια κοροϊδία για την υποτιθέμενη “ακαρδία” των πλουσίων από το World News Daily Report, του οποίου η σελίδα στο Disclaimer παραδέχεται ανοιχτά ότι τα άρθρα του δικτυακού τόπου δεν εννοούνται ως αληθινά.

Όμως παρά του ότι η είδηση τελικώς είναι ψεύτικη, ακόμα συνεχίζουν να αναπαράγουν το θέμα. Μάλιστα η scorchedearthnews μετέδωσε πέρυσι ότι ο Ροκφέλλερ επεβλήθη και σε 7η μεταμόσχευση καρδιάς. Συγκεκριμένα έγραψε τον Αύγουστο του 2016 ότι «μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία την 7η ανοικτή μεταμόσχευση καρδιάς αφού η τελευταία σταμάτησε να λειτουργεί («failed» έγραψαν χαρακτηριστικά) νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι και νέο ρεκόρ, λέει η ιστοσελίδα, στις περισσότερες μεταμοσχεύσεις καρδιάς από οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο που έχει υπάρξει ποτέ.

Όπως γράψαμε και παραπάνω η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ είναι τεράστια και δεν μπορεί να παρουσιαστεί στην «σελίδα» ενός ιστοχώρου. Πολλές θεωρίες έχουν βγεί σε βιβλία που ο καθένας μπορεί να ανατρέξει, έτσι ώστε ο ίδιος να κάνει την δική του έρευνα και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ηλίας Σιατούνης

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top