0
Αισθητή είναι η αλλαγή στη εμφάνιση των παικτών του Survivor, μετά από σχεδόν δύο μήνες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.


Η έλλειψη φαγητού, η ψυχική κόπωση, η αλλαγή περιβάλλοντος αλλά και οι ήττες στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού έχουν συμβάλει σημαντικά στην απώλεια βάρους των πρωταγωνιστών του Survivor.

Το παιχνίδι τείνει να εξελιχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο αφού η ακροαματικότητά του ξεπερνάει ακόμα και ματσάρες του Champions League και έχει βουλιάξει τις εκπομπές των αντίπαλων καναλιών.

Το γιατί οι Έλληνες ασχολούνται για άλλη μια φορά με το αγαπημένο τους σπορ που είναι «οι ζωές των άλλων» σηκώνει πολύ ανάλυση.

Κάτι οι οικονομικές δυσκολίες, κάτι η ηθική κατάπτωση όλων μας συν το γεγονός ότι στον Έλληνα πάντα αρέσουν οι ίντριγκες και οι εντάσεις μεταξύ κοντινών ανθρώπων έχουν όλα μαζί προσφέρει στην επιτυχία της εκπομπής αυτής.

Μπορεί πολλοί να γελάνε αλλά είναι καλό να ξέρουν ότι ταυτοχρόνως διεξάγονται κοινωνικά πειράματα με ανθρώπινα πειραματόζωα των οποίων τα συμπεράσματα θα χρησιμοποιηθούν φυσικά... εναντίον μας.

Ας θυμηθούμε πως μπήκαν οι παίκτες στο παιχνίδι και πως είναι τώρα:


















loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top