0
Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο, με τον Βασίλη Βούζα να είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης των «ερυθρολεύκων».


Οι εξελίξεις στο θέμα της απομάκρυνσης του Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό ήταν άμεσες, κάτι που αναμενόταν ,μετά των όσων είχαν προηγηθεί από το πρωί, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε και η επίσημη λύση της συνεργασίας του με τους "ερυθρόλευκους" με την σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας του Πειραιά.

Μάλιστα διάδοχος του προσωρινά θα είναι ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Ιμπαγάσα, Πάντο, Ράντο και Μουρίκη. 

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη".

Ο Βασίλης Βούζας ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας Νέων, οδηγώντας την έως τώρα αήττητη, στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Νέων και φυσικά είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στο ματς με την Μπεσίκτας την Πέμπτη.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top