0
Σημαντικά στοιχεία αποκάλυψε στους αστυνομικούς η σύζυγος του 30χρονου ειδικού φρουρού που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο στη Νέα Λεύκη Καστοριάς.


Η 29χρονη γυναίκα δήλωσε ότι ο σύζυγός της δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του. Όπως είπε η γυναίκα, όταν τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς, εκείνος απάντησε πως ανήκει στον πατέρα του.

Τι συνέβη εκείνη τη νύχτα… 

Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον ενημέρωσε ότι στο χωράφι είχε βρεθεί ένα πτώμα. Όπως περιγράφει η γυναίκα από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά του άλλαξε κάπως, ένιωθε, λέει η 29χρονη, κάπως τρομαγμένος, ωστόσο όταν το ρώτησε τι συμβαίνει εκείνος της απάντησε απλά ότι είχε πόνο στο στομάχι.

Η σύζυγος του ειδικού φρουρού περιγράφει πως ο 30χρονος πήγε για ύπνο χωρίς να δείξει ιδιαίτερα σημάδια πανικού ή ανησυχίας. Τα ξημερώματα μετά τη μία το τηλέφωνο ξαναχτύπησε. Τότε ενημερώθηκε ότι έπρεπε να παρουσιαστεί στην υπηρεσία. Η γυναίκα λέει ότι έμαθε από το internet όσα συνέβαιναν, ο ίδιος δεν της αποκάλυψε το παραμικρό, επισήμως έμαθε για τη δολοφονία όταν οι αστυνομικοί στης 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα…

Έμπειροι αστυνομικοί τονίζουν ότι η συμπεριφορά του 30χρονου αφήνει ερωτήματα. Εάν πράγματι στόχος του ήταν η ληστεία και εάν πράγματι, όπως τονίζουν, το κακό έγινε χωρίς να έχει προσχεδιάσει την επίθεση ο ειδικός φρουρός θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι ανήσυχος και γενικότερα να έχει διαφορετική συμπεριφορά απ” αυτή που περιγράφει η σύζυγός του.

Ο 30χρονος φάνηκε να ανησυχεί μόνο μετά το πρώτο τηλεφώνημα ως τότε η σύζυγός του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ στη συνέχεια πήγε για ύπνο. Αυτή, λένε οι ειδικοι δεν είναι η συμπεριφορά που έχει συνήθως ένας άνθρωπος όταν έχει αφαιρέσει μια ζωή…

Τα ερωτήματα για τα πραγματικά κίνητρα της δολοφονίας κατά πολλούς παραμένουν αναπάντητα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top