0
Αεροπλάνο που μετέφερε 44 άτομα στο Νότιο Σουδάν, συνετρίβη και καταστράφηκε ολοσχερώς. Κατά ανεξήγητο όμως λόγο, όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί, γεγονός συνηγορεί στην άποψη πως πρόκειται για θαύμα, θαυμάτων!!!


Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για θάνατο και των 44 επιβατών του αεροσκάφους, οι αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν να αλλάξουν την εικόνα. Ένας υπάλληλος σωστικών συνεργείων ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως κανένας από τους επιβάτες δεν έχει πεθάνει.


Ένας άλλος είπε, όπως αναμετέδωσε ραδιόφωνο της χώρας, πως εννέα από τους επιβάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και διεκομίσθησαν σε νοσοκομείο τραυματίες.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα της χώρας, National Courier, που δείχνουν το ολοκληρωτικά καμένο αεροσκάφος στο διάδρομο του αεροδρομίου.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι πως η εταιρεία τους αεροσκάφους, South Supreme Airlines που είχε απογειωθεί από την Τζούμπα, δεν έχει ακόμα δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα των επιβατών.

Μετά από αρκετές ώρες «συσκότισης» γύρω από το τι συνέβη με το αεροπλάνο, ήρθαν οι επίσημες επιβεβαιώσεις για το θαύμα που συνέβη στο Νότιο Σουδάν. Και οι 44 επιβάτες του αεροσκάφους είναι ζωντανοί!


Τουλάχιστον 25 είναι τραυματίες, περίπου 14 άτομα έχουν επιβεβαιωμένα διακομισθεί σε νοσοκομεία της χώρας, ενώ 18 από τους επιβαίνοντες, έχουν ήδη πάει στο σπίτι τους!

Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια του ατυχήματος με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πιλότος έκανε λάθος υπολογισμό κατά την προσγείωση με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια του ατυχήματος με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πιλότος έκανε λάθος υπολογισμό κατά την προσγείωση με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top