0
Η αστυνομία της Βρετανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του τζιχαντιστή που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στο Λονδίνο.


Πρόκειται για τον Καλίντ Μασούντ (Khalid Masood), ο οποίος ήταν γεννημένος στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας και κατά πληροφορίες, ζούσε στα West Midilands.

Ο Masood ήταν επίσης γνωστός με αρκετά ψευδώνυμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. 


Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι ο 52χρονος τζιχαντιστής από το Kent είχε ποινικό μητρώο με καταδίκες για επιθέσεις, οπλοκατοχή και αδικήματα σε σχέση με τη δημόσια τάξη, Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η πρώτη καταδίκη του τζιχαντιστή ήταν τον Νοέμβριο του 1983 και η τελευταία του τον Δεκέμβριο του 2003 για την κατοχή ενός μαχαιριού. 

Πάντως, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Masood δεν είχε καταδικαστεί για αδικήματα σχετικά με τρομοκρατικές πράξεις.


Πληροφορίες που δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι μια γυναίκα από το Μπέρμιγχαμ είπε σε αστυνομικούς της βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες ότι ο τζιχαντιστής του Λονδίνου ήταν γείτονάς της. Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει στην Σκότλαντ Γιαρντ η εργάτρια Iwona Romek, ο 52χρονος που προκάλεσε τον τρόμο στο Λονδίνο ήταν καλός κηπουρός και ζούσε με την ασιατικής καταγωγής σύζυγο του και το παιδί τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top