0
Τα τερτίπια της ζωής και της μοίρας έπαιξαν τέτοιο παιχνίδι ανάμεσα σε μία μάνα και στον γιο τους, τους οποίους χώρισαν για πάνω από μισό αιώνα και τους ένωσαν 58 χρόνια μετά, μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή!


Αυτό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο «Πάμε Πάκετο», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους τηλεθεατές της εκπομπής του Apha TV,  με τη συνάντηση μητέρας και γιου, μετά από 58 χρόνια!!!

Αποστολέας του πακέτου ήταν ο 58χρονος Ντάνιελ, από την Όμαχα της Νεμπράσκα που θέλησε να αναζητήσει τη βιολογική του μητέρα από την Ελλάδα. Όπως εξομολογήθηκε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τα παιδικά του χρόνια ήταν μία κόλαση. Μέχρι τα επτά του χρόνια, βρισκόταν σε ίδρυμα στην Αθήνα και έπειτα υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι που ζούσε στην Αμερική. Ωστόσο, η ζωή του δεν άλλαξε προς το καλύτερο.

Οι θετοί γονείς του τον υπέβαλαν σε αμέτρητες τιμωρίες ενώ πολλές φορές του ασκούσαν σωματική βία. Το αποκορύφωμα των τραγικών στιγμών που έζησε ήταν όταν τον έβαλαν για δύο χρόνια σε ψυχιατρική κλινική, με το πρόσχημα ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. 

Μετά από χρόνια αναζητήσεων, ο Ντάνιελ ήρθε στην Ελλάδα με την προσδοκία να βρει την βιολογική του μητέρα. Όπως και έγινε. Η μητέρα του είναι 86 ετών και από τα έξι της χρόνια, είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν μητέρα και γιος συναντήθηκαν ξανά. «Αγάπη μου τι κάνεις; Ακόμα σε αγαπάω!Σε βρήκα!», ακούγεται να λέει ο Ντάνιελ αγκαλιάζοντας τη μητέρα του.

«Δεν είχα ψωμί να σε ταΐσω, φαγητό, παπούτσια. Και σε έδωσα», του είπε η 86χρονη μητέρα του.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top