«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός,Γεωργία Αποστόλου, στην ηλικία των 43 ετών βυθίζοντας την οικογένεια της στο πένθος.


Η ηθοποιός, σύμφωνα με τον πατέρα της, Νίκο Αποστόλου, πέθανε την Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού. 


Σύμφωνα, με τον πατέρα της ηθοποιού τον τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία. 


«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος», είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Γεωργίας. «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε.Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν. Δεν έτρωγε καθόλου .Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστόλου. 

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή το 1995 από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Το μονοπάτι της αγάπης» και πρωταγωνίστησε στη συνέχεια σε πολλά ακόμη πετυχημένα σίριαλ όπως η «Καραμπόλα» στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Το πιο γλυκό μου ψέμα» δίπλα στον Σταμάτη Γαρδέλη και το 2005, στην καθημερινή σειρά «Έρωτας», πάλι στον ΑΝΤ1. Η εμφάνισή της στην εν λόγω δουλειά ήταν και η τελευταία που έκανε στην τηλεόραση. 


Για μια περίοδο κυκλοφορούσαν φήμες ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια προκειμένου να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της με εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση, να πηγαίνει σε κηρύγματα και στις λειτουργίες ενός ιερέα. Αργότερα ωστόσο τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες περί μοναχισμού.


«Όχι, δεν εξαφανίστηκα, ούτε κρύφτηκα από κανέναν. Τη δουλειά μου την άφησα γιατί δεν την αγαπούσα πια. Και όταν δεν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Καταπιέζεσαι. Η Εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για δεκατρία συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα» έχει δηλώσει η ίδια για την απόφασή της να σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. 

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση έμελλε να είναι στα social media,μαζί με τον φίλο της επίσης ηθοποιό, Ανδρέα Κωνσταντινίδη. 


Δείτε την τηλεοπτική δουλειά της Γεωργίας που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό 



 
Top