0
«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην μήνυσή του ο 23χρονος υπάλληλος που δέχτηκε επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Έκανε σαν τρελός» είπε στους αστυνομικούς 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, και της εκπομπής «Το Πρωινό», στις πρώτες τους δηλώσεις μετά το συμβάν ο νεαρός είπε στους αστυνομικούς «έκανε σαν τρελός», όντας σε κατάσταση σοκ.


Επίσης, προφορικά, ο εργαζόμενος υποστήριξε πως υπάρχουν και άλλα βίντεο που έχουν τραβήξει συνάδερφοι του, τα οποία θα τα καταθέσουν σε αστυνομικούς προκειμένου να αναλυθούν, και στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα με εικόνα και ήχο τι ακριβώς λέει ο κ. Αυγενάκης.

Τι αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό 

Εξηγήσεις για το συμβάν που έγινε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και γιατί δεν έχει η προσαγωγή του βουλευτή, έδωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Όπως ανέφερε αρχικά στην ΕΡΤ:

«Η αστυνομία ενημερώθηκε και έφθασε άμεσα στο σημείο για το επεισόδιο μεταξύ του συγκεκριμένου βουλευτή και ενός υπαλλήλου. Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον υπάλληλο να τους πει τι ακριβώς συνέβη». 

«Ο εργαζόμενος ανέφερε εξύβριση και απειλή στους αστυνομικούς»
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός εργαζόμενος «δεν περιέγραψε κάποια σωματική βλάβη αλλά εξύβριση και απειλή. Του ανακοίνωσαν το δικαίωμά του να υποβάλει μήνυση είτε εκείνη την στιγμή είτε στους επόμενους τρεις μήνες όμως επειδή κατανοούσαν τον πανικό στον οποίο μπορεί να βρισκόταν ο υπάλληλος τον ενημερώσαμε ότι θα γίνει κανονικά καταγραφή του περιστατικού».

«Χτες υπέβαλε μήνυση ο εργαζόμενος»

Σύμφωνα με την κυρία Δημογλίδου ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσήλθε, Τετάρτη, στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση.

Όπως εξήγησε «εάν το θύμα της επίθεσης ήθελε εκείνη την στιγμή να υποβάλει μήνυση τότε, παρά τη βουλευτική ασυλία, θα προσάγονταν και οι δύο και στη συνέχεια ο Εισαγγελέας θα διέταζε ποιος θα αφεθεί και ποιος όχι».

«Ο Αυγενάκης ανέφερε τη βουλευτική ασυλία στους αστυνομικούς»
Αναφορικά με το πώς αντέδρασε ο κ. Αυγενάκης αντικρίζοντας τους αστυνομικούς η κα Δημογλίδου απάντησε ότι «ανέφερε τη βουλευτική του ασυλία». Και όπως τόνισε δεν έχει καταγγελθεί για σωματική βλάβη

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ «το βιντεοληπτικό υλικό θα συμπεριληφθεί κανονικά στην προκαταρτική εξέταση».

«Η ΕΛΑΣ έχει υλικό από κάμερες»
Ερωτηθείσα για το εάν υπάρχει και άλλο βίντεο που να καταγράφει το περιστατικό, απάντησε: «Το υλικό που έχει η ΕΛΑΣ προέρχεται από τις σταθερές κάμερες. Όμως επειδή θα κληθούν όλοι οι παρόντες για να καταθέσουν μπορεί να λάβουμε και άλλα βίντεο που μπορεί να μας καταθέσει κάποιος πολίτης».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top