0
Ένα παράξενο UFO σε σχήμα δακτυλίου που εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τη Βενεζουέλα καταγράφηκε από δύο άτομα.

Το viral πλέον βίντεο που τράβηξαν δείχνει το σκοτεινό, κυκλικό «αντικείμενο» να αιωρείται στα σύννεφα πάνω από τη Βαλένθια, μια πόλη στη βόρεια πολιτεία Carabobo της Βενεζουέλας.


«Ένας ιπτάμενος δίσκος», φωνάζει ένας από τους νεαρούς άντρες καθώς προχωρούν με το αυτοκίνητο ένα ηλιόλουστο απόγευμα. Στη συνέχεια ζητά από έναν από τους φίλους του την ώρα που δείχνει το ρολόι του για να τεκμηριώσει την ηχογράφηση.

«Αδερφέ, δες εδώ: 4:54 μ.μ. στις 17 Ιουνίου 2024», λέει. «Κοιτάξτε τι είναι εδώ στον ουρανό στη Βαλένθια, στο Carabobo». Στη συνέχεια, ο ενθουσιασμένος άντρας ζητά από έναν από τους φίλους του να κοινοποιήσει το βίντεο.

Αν και οι αρχές της χώρας δεν έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις, ο τοπικός μετεωρολόγος Λουίς Βάργκας απέκλεισε κάθε θεωρία συνωμοσίας με αρκετές εξηγήσεις που απέκλειαν πιθανή εμφάνιση UFO.

«Αυτή θα μπορούσε να είναι μια δίνη καπνού ή ένας μαύρος δακτύλιος που συμβαίνει μετά από μια έκρηξη μέσα από μια κυκλική δομή, όπως μια βιομηχανική καμινάδα ή κάτι παρόμοιο», έγραψε στο X, την πλατφόρμα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter. Ανέφερε επίσης ότι το κυκλικό σχήμα μπορεί να έχει παραχθεί από ένα ηφαίστειο.


«Είναι επίσης πιο κοινά σε ηφαιστειακές δραστηριότητες όπως φαίνεται… και είναι γνωστά ως σύννεφα δακτυλίου», είπε ο Βάργκας.


Ένας χρήστης στο X απέδωσε το περίεργο σχήμα σε στρατιωτικές ασκήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί σε ένα στρατόπεδο ενόψει του εορτασμού της Μάχης του Carabobo τη Δευτέρα, του αγώνα για ανεξαρτησία του 1821 μεταξύ μαχητών υπό την ηγεσία του στρατηγού της Βενεζουέλας Simón Bolivar και των Ισπανών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top