0
Ένα ιπτάμενο αντικείμενο που διέσχισε την Κρήτη το βράδυ της Κυριακής έγινε viral στα social media με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν διάφορα σενάρια. Ίδιον της ανθρώπινης φύσης είναι αυτό, ωστόσο μάλλον δεν θα χρειαστούν (τουλάχιστον ακόμη)… o Mόλντερ και η Σκάλι από τα “X-Files”.

Όπως διαβάσαμε πρώτο στο γκρουπ στο facebook, “το διάστημα είναι πολύ κουλ“, όπου όλοι μπορείτε να καταλάβετε με τι πραγματεύεται, το περίεργο αντικείμενο, ολίγον τρομακτικό στην όψη, σίγουρα επιβλητικό δεν ήταν κάτι άλλο από πύραυλο της SpaceX. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο σχετικό γκρουπ:


“Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο πύραυλος της SpaceX (για την ακρίβεια η 2η βαθμίδα του), της αποστολής Starlink 10-2, που μετέφερε δορυφόρους internet σε τροχιά. Η εκτόξευση έγινε στις 20:15 Ελλάδος από την Florida των ΗΠΑ και το πρώτο πέρασμα πάνω από την Ελλάδα διέσχισε το Αιγαίο με νοτιοανατολική κατεύθυνση. Το δεύτερο πέρασμα φαίνεται να περνάει πάνω από την Κρήτη περίπου μία ώρα αργότερα με κατεύθυνση ανατολική”.


Το συγκεκριμένο αντικείμενο έγινε αντιληπτό όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Λουτράκι κ.α.).

Πάντως, πολλοί δεν έχουν πειστεί από τη συγκεκριμένη εξήγηση…

Πηγή: cretalive

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top