0
Για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία διώκεται ο 54χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά τεσσάρων επίδοξων ληστών, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 45χρονο, στις Μουριές Κιλκίς.

Σημειώνεται πως το άγριο φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου στις Μουριές Κιλκίς.


Εις βάρος του κτηνοτρόφου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Κιλκίς, από τον οποίο πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος προανακριτικά φέρεται να απολογήθηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ενώπιον του ίδιου ανακριτή θα κληθούν να απολογηθούν και οι τρεις φερόμενοι συνεργοί του 45χρονου θανόντος. Πρόκειται για έναν 38χρονο, τον 15χρονο γιο του και τον 16χρονο φίλο του δεύτερου. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν - κατά πληροφορίες - την κατηγορία της απόπειρας ληστείας, ενώ παραμένουν κρατούμενοι. Οι ανήλικοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ανακριτή την Πέμπτη και την επομένη ο 38χρονος.

Η μητέρα του κτηνοτρόφου, μιλώντας στο STAR, ανέφερε ότι ο 54χρονος γιος της πυροβόλησε, όταν οι επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα με τσεκούρια στα χέρια. 

«Πήγανε τέσσερα άτομα, με τα τσεκούρια στο χέρι. Δεν ήξεραν ότι ο γιος μου κοιμάται στο μαντρί. Πήγαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα να κλέψουν. Όταν τους είδε ο γιος μου, εκείνοι φώναζαν. Είχε το όπλο μαζί του, γιατί είναι στην ερημιά. Νόμιζαν ότι τα λεφτά τα είχε στο μαντρί. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Κοιμόταν εκεί γιατί του έκλεβαν τα ζώα», είπε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Με πήρε και μου είπε “Μάνα, σκότωσα άνθρωπο“. Πήρε την αστυνομία και τους είπε τι έγινε».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top