0
Ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Cureus με τίτλο «Αυξημένη ηλικιακά προσαρμοσμένη θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση mRNA», σοκάρει με τα αποτελέσματα της καθώς υποδεικνύει σημαντική αύξηση στους θανάτους από την επάρατη νόσο μετά τον εμβολιασμό με ενέσεις mRNA κατά του Covid.

Πληθαίνουν έτσι οι ενδείξεις πως τα προβλήματα μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς θα είναι πολύ μεγαλύτερα για τις δυτικές κοινωνίες.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς παρουσιάστηκαν καταστάσεις που πριν την πανδημία δεν υπήρχαν. Αυξημένοι θάνατοι, πολλά εγκεφαλικά, πολλές καρδιακές ανακοπές, πολλές αρρώστιες και εξάπλωση του καρκίνου.

Ο Dr John Campbell , συνομίλησε με έναν ογκολόγο, τον Angus Dalgleish , σχετικά με τις αυξανόμενες διαγνώσεις καρκίνου μετά τον εμβολιασμό.

«Οι Ιάπωνες ερευνητές παρέχουν σημαντικά στοιχεία για αυξημένη εμφάνιση αρκετών τύπων καρκίνου, ειδικά μετά την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου», είπε ο Κάμπελ!

«Υπάρχουν στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας όλων των καρκίνων και ορισμένων ειδικών τύπων καρκίνου, συγκεκριμένα του καρκίνου των ωοθηκών, της λευχαιμίας, του προστάτη, των χειλιών, των στοματικών/φαρυγγικών καρκίνων, του παγκρέατος και του μαστού, οι οποίες παρατηρήθηκαν το 2022», σύμφωνα με την μελέτη.

Ο Dr Campbell μίλησε με τον ογκολόγο Angus Dalgleish για τον καρκίνο μετά τον εμβολιασμό.

Ο Dalgleish είπε ότι έχει δει αύξηση των διαγνώσεων καρκίνου μετά την έναρξη του εμβολιασμού.

«Δεν λένε ότι οφείλεται στην μειωμένη φροντίδα του καρκίνου, δεν λένε ότι οφείλεται σε lockdown, λένε ότι είναι αποτέλεσμα του εμβολίου», είπε ο Campbell.

Ο Campbell διευκρίνισε ότι η μελέτη δείχνει θνησιμότητα και όχι διαγνώσεις.

«Τώρα νομίζω ότι υπάρχει ένα σημαντικό σημείο εδώ, τα στοιχεία μιλούν για θανάτους από καρκίνο, όχι για νέες περιπτώσεις καρκίνου», είπε.

«Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι με αυτούς τους καρκίνους υποβλήθηκαν σε θεραπεία, η ζωή τους παρατάθηκε από τους ογκολόγους και τους γιατρούς στην Ιαπωνία, επομένως αυτό μάλλον δεν αντιπροσωπεύει τον αριθμό των νέων περιπτώσεων, αλλά τον αριθμό των νέων θανάτων.»

Η μελέτη έδωσε στατιστικά στοιχεία του ποσοστού εμβολιασμού για το νησιωτικό έθνος.

«Από τον Μάρτιο του 2023, το 80 τοις εκατό του ιαπωνικού πληθυσμού είχε λάβει την πρώτη και την δεύτερη δόση, το 68 τοις εκατό είχε λάβει την τρίτη δόση και το 45 τοις εκατό είχε λάβει την τέταρτη δόση του», ανέφερε η μελέτη της 8ης Απριλίου.

Ο Campbell εξήγησε πώς οι εμβολιασμοί κατά του Covid μπορεί να προκαλέσουν την δημιουργία καρκίνου.

Ο γιατρός συνέχισε λέγοντας ότι είναι άγνωστο τι σημαίνουν αυτά τα ευρήματα για το μέλλον.

«Απλώς δεν ξέρουμε, είναι ανησυχητικό», είπε ο Campbell.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top