0
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το κύκλωμα που στοιχημάτιζε σε αγώνες Super League 1 και Super League 2.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Δίκη» αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες υπάρχει «ηχηρή εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη»:

«Εντός της εβδομάδας ολοκληρώνεται η έρευνα για το τεράστιο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που αφορούσε κυρίως ματς της Super League 1 αλλά και της Super League 2, όπως τεκμηριώθηκαν από συνομιλίες των εμπλεκομένων που παρακολουθούνταν και καταγράφονταν, για μήνες, μετά από έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, Δημήτρης Λουκόπουλος ολοκληρώνει την έρευνα των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών στελεχών ΠΑΕ, καθώς και από εφόδους στα σπίτια και γραφεία όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και σκληροί δίσκοι των υπολογιστών των εμπλεκομένων.

Οι “καυτές” συνομιλίες, που φαίνονται να αποκαλύπτουν “ηχηρή” εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ, ήταν το έναυσμα, για να δοθεί παραγγελία από τον κ. Σπυρόπουλο στην Οικονομική Αστυνομία, να εισβάλλει σε σπίτια εμπλεκομένων. Η δικογραφία και το πόρισμα από την Οικονομική Αστυνομία θα διαβιβαστούν στη συνέχεια στον κ. Σπυρόπουλο για να μελετήσει και να αποφασίσει τις περαιτέρω δικονομικές κινήσεις.

Ο κ. Σπυρόπουλος, ενά κρίνει ό,τι, τα στοιχεία επαρκούν θα ασκήσει ποινικές διώξεις».loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top