0
Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά που εκτελέστηκε ΑΚ-47 Καλάσνικοφ το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα Αττικής.


Οι δολοφόνοι του 59χρονου, αφού τον «γάζωσαν» με το ΑΚ-47 Kαλάσνικοφ, έπειτα τον πυρπόλησαν προκειμένου να εξασφαλίσουν πως δεν θα αφήσουν ίχνη.


Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη και στρέφονται στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος, στην αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού που πιθανόν θα τους «δώσουν» τους δράστες της επίθεσης, καθώς και το δρομολόγιο διαφυγής τους -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες έφυγαν με μοτοσυκλέτα- ενώ θα κληθούν για καταθέσει πρόσωπα από το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και υπάλληλοι των επιχειρήσεων του σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν οι Αρχές αν ο θύμα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και με ποιους.

Ο Χρήστος Γιαλιάς πέραν των επιχειρήσεων του, είχε ασχοληθεί έντονα με τον χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα με τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες στις οποίες ήταν παράγοντας.

Το 2018 πάλι στη Μάνδρα Αττικής, είχε δολοφονηθεί με δυο πυροβολισμούς έξω από το σπίτι της η πρώην σύζυγος του θύματος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top