0
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο αστυνομικών, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, σχημάτισε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Η υπόθεση αφορά μια ανάρτηση σε διαδικτυακή ομάδα, υποτιθέμενης διαταγής ανώτατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία φερόταν να καλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας να στέκονται προσοχή μπροστά στους Αστυνομικούς και να συνεχίζουν την υπηρεσία τους μόνο στο παράγγελμα «ημιανάπαυση».


Σύμφωνα με τη ΕΛ.ΑΣ. η πράξη αυτή υπέπεσε στην αντίληψη του ανωτέρω Αξιωματικού, ο οποίος χθες (27 Φεβρουαρίου 2024) το μεσημέρι προέβη σε σχετική καταγγελία.

Ειδικότερα, ο ένας κατηγορούμενος παραποίησε το περιεχόμενο διαταγής, η οποία είχε εκδοθεί το προηγούμενο βράδυ, διατηρώντας ωστόσο τον τίτλο της υπηρεσίας, τον αριθμό πρωτοκόλλου, την ημερομηνία, τον υπογράφοντα και τον συντάκτη, ενώ ο έτερος κατηγορείται ότι την ανάρτησε στη διαδικτυακή ομάδα.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν αυτοβούλως και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top