0
Ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών ο τότε υπουργός Μεταφορών Κ.Α.Καραμανλής και άμεσα υπεύθυνος για ότι συνέβη προχώρησε σήμερα σε μία δήλωση η οποία προκαλεί οργή στους συγγενείς των 57 θυμάτων καθώς θεωρεί πως επειδή «παραιτήθηκε» έχει «ξεχρεώσει» για τους θανάτους τους!

«Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση», δήλωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, έναν χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών.
Με λίγα λόγια νομίζει πως μία παραίτηση «ισοσκελίζει» 57 θανάτους.

Μόνο που ο ίδιος συνεχίζει να είναι βουλευτής, να έχει υψηλές αποδοχές, έναν άνετο τρόπο ζωής, σε αντίθεση με τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι ούτε άνετη ζωή έχουν και το κυριότερο δεν θα ξαναδούν ποτέ τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή:

«Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.

Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας.

Πολιτικό Γραφείο Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Ν. Σερρών».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top