0
Η κυβέρνηση αποφάσισε εκτός από το εκτρωματικό νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλόφιλων να επιτρέψει και την υιοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια, ανδρικά και γυναικεία, χωρίς καν επιστημονική μελέτη, η οποία να παρουσιάζει τις συνέπειες στον ψυχισμό των παιδιών απο μια τέτοια πράξη.

Ουσιαστικά, και κάνοντας καταχρηστική ερμηνεία ενός νόμου του 1946 που επιτρέπει την υιοθεσία παιδιού από έναν μόνο άνδρα (σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις έχει δοθεί έγκριση γι’ αυτό), «ανοίγει την πόρτα» ακόμη και στην παιδοφιλία, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει την Τετάρτη στην ΕΡΤ, θα περιγράψει τους βασικούς άξονες του νομοθετήματος που θα έρθει το επόμενο διάστημα και το οποίο έχει ως κεντρική ιδέα στον πυρήνα του την επέκταση του δικαιώματος του πολιτικού γάμου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και τη συνακόλουθη επέκταση του δικαιώματος τεκνοθεσίας.

Σημειωτέον, το δικαίωμα της υιοθεσίας σε μόνο άνδρα ισχύει στη χώρα μας από το 1946, και σε αυτό πατάνε για να περάσουν το δεύτερο έκτρωμα μετά τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, την υιοθεσία παιδιών!

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά την νομιμοποίηση παρένθετης μητέρας για να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι. Παιδιά κατά παραγγελία δηλαδή, όπως το είχε περιγράψει ο Στέφανος Κασσελάκης που θέλει με αυτό τον τρόπο να αποκτήσει όπως λέει δύο αγόρια.

Εδώ τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν όχι μόνο πολιτικά αλλά και κοινωνικά. Επιχειρείται διάλυση της κοινωνικής συνοχής με συγκεκριμένο σχέδιο.

Το ερώτημα είναι ποιες δυνάμεις βρίσκονται πίσω από όλα αυτά; Γιατί δεν μπορεί ξαφνικά να έχουν τρελαθεί όλοι και να στέλνουν τα παιδιά στην άβυσσο της ανωμαλίας. Και εντάξει ο Σ.Κασσελάκης, καμία έκπληξη. Ο Κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ που υποτίθεται είναι «κεντροδεξιό κόμμα» με πίστη στο τρίπτυχο πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια;

Πώς εξαπατούν έτσι τους ψηφοφόρους τους και κυρίως, πώς ελαφρά τη καρδία, οδηγούν παιδιά στον κοινωνικό απομονωτισμό και τα αφήνουν έρμαια των παιδόφιλων;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top