0
Σε μια σοβαρή καταγγελία μέσω social media προέβη ο αστυνομικός που έχει γίνει διάσημος μέσω του TikTok.

Ο νεαρός αστυνομικός που έχει γίνει viral μέσα από την πλατφόρμα του TikTok, Βαγγέλης Μπαταρλής, δημοσίευσε ένα καινούργιο βίντεο στη σελίδα του και αναφέρθηκε για το σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Ανά περιόδους τα βίντεο του συγκεντρώνουν χιλιάδες views. Ένα από τα βίντεο που τον έφερε στο προσκήνιο είναι το κύμα συμπαράσταση που είχε ξεσηκώσει, όταν εξέφρασε την αλληλεγγύη του σε όσους βγήκαν να διαδηλώσουν στους δρόμους για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.Στο τελευταίο του βίντεο αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλά και αρκετοί συνάδελφοι του όταν έρχονται αντιμέτωποι με πολλαπλές μηνύσεις και είναι αδύνατο να καλύψουν τα δικαστικά έξοδα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει την περίπτωση που ο ίδιος και ο συνάδελφος του κλήθηκαν σε περιστατικό κακοποίησης γυναίκας και του παιδιού της από τον πρώην σύζυγο. Ο άντρας ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για τις πράξεις τους είναι ελεύθερος και εξακολουθεί να κακοποιεί τόσο την πρώην γυναίκα του όσο και το παιδί του.

«Είμαστε ακάλυπτοι με τα πολλά δικαστικά έξοδα και η δικαιοσύνη συνεχίζει να τον δικαιώνει. Αν δεν έχουμε κάλυψη πως θα μπορούμε να πηγαίνουμε στα περιστατικά και να κάνουμε τη δουλειά μας», λέει χαρακτηριστικά.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top