0
Με ένα τρικούβερτο ελληνικό γλέντι, γιόρτασε ο Τζον Παππάς, ομογενής αστυνομικός στη Νέα Υόρκη, τη συνταξιοδότησή του έπειτα από 29 συναπτά χρόνια υπηρεσίας.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του μέχρι πρότινος διοικητή της μονάδας Κ-9 του τμήματος συγκοινωνιών της Νέας Υόρκης έλαβε χώρα στο Λονγκ Άιλαντ και το παρών έδωσαν πολλοί συνάδελφοι του αστυνομικού. Ακούστηκαν πολλά ελληνικά τραγούδια και ο ίδιος χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, συγκινημένος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του και την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος, χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ ακουγόταν το «Είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη, ενώ έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του που κατάγεται από τη Χίο, καθώς και τις δύο κόρες τους χόρεψε και νησιώτικα με τη φωνή του Γιάννη Πάριου με τους συναδέλφους του και τους σκύλους Κ-9 να τον αποχαιρετούν και να του εύχονται να χαρεί με το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top