0
Η φωνή του Βασίλη Καρρά σίγησε, μια για πάντα, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο λαϊκός τραγουδιστής που είχε καταφέρει να αγαπηθεί από ανθρώπους όλων των ηλικιών εντός και εκτός Ελλάδας, δεν είναι πια στη ζωή.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα έρχονται δύο ειδήσεις που θα απαλύνουν λίγο τον πόνο των θαυμαστών του. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του αlpha «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό ότι ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς έγραψε ένα τραγούδι - που χαρακτηρίζεται «μυθικό» από τη δημοσιογράφο της εκπομπής Ελισάβετ Οικονόμου- κατά τη διάρκεια νοσηλείας του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική», αναφέρει η δημοσιογράφος και προσθέτει:

«Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι, όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο Μακρόπουλο. 

Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους. Στην καρδιά του, όμως, είχε λίγους, κι ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε "αυτό το τραγούδι στο δίνω να το βγάλεις". Το έχει έτοιμο, όμως, επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο, δεν ξέρω τα σχέδιά του. Ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», τόνισε η δημοσιογράφος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top