0
Η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο αυτό έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.
Τη σύλληψη έκαναν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Πληροφορίες θέλουν τον 18χρονο δράστη να είναι γνώριμος των αρχών για οπαδική βία ενώ χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρεται ότι δεν ήταν εντός του γηπέδου αλλά ανήκε σε μια ομάδα λίγων ατόμων που ανέμενε εκτός πριν ακόμα ξεκινήσουν τα σοβαρά επεισόδια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός δράστης είναι οργανωμένος οπαδός και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι η επίθεση στους αστυνομικούς των ΜΑΤ το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη ήταν προσχεδιασμένη.

Αυτο τεκμαίρεται αφενός από τα ευρήματα της ΕΛΑΣ μέσα και έξω από το γήπεδο (κροτίδες, φωτοβολίδες, μαχαίρια και κάποιες σακούλες που περιέχουν μέσα ρούχα, κάποια εκ των οποίων οι χούλιγκαν επιχείρησαν να κάψουν στις τουαλέτες του γηπέδου) και αφετέρου από τις καταθέσεις των συναδέλφων του 31χρονου αστυνομικού αλλά και τις πληροφορίες οτι έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» υπήρχαν άτομα που είχαν αναλάβει ρόλο οργανωτή.

Νωρίτερα, μιλώντας η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως οι Αρχές είχαν στα χέρια τους «ένα μεγάλο όγκο δεδομένων που εξετάζεται».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top