0
Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το βόλεϊ. 

Ο 31χρονος μετά από δεύτερο χειρουργείο παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Η οικογένειά του αγωνιά και περιμένει ένα θαύμα.


Μάλιστα, λίγη ώρα μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του 31χρονου ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ επικοινώνησε μαζί τους για να τους ενημερώσει, ενώ εστάλη και υπηρεσιακό όχημα στη Θεσσαλονίκη για να τους μεταφέρει στο  Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι ανύπαντρος και δεν έχει παιδιά.


Η νέα ενημέρωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».


Την ίδια ώρα ελεύθεροι αφέθηκαν οι 35 από τους 425 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη με τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top