0
Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στο «Sex Podcast» της Δάφνης Καραβοκύρη και μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή youtuber αποκάλυψε πως άργησε πολύ να κάνει στοματικό έρωτα, ως αντίδραση στην άγνοια που είχαν οι άντρες απέναντι στις γυναίκες σε αυτό το κομμάτι.

«Και τώρα που είπα για π@πες να σου πω ότι εγώ δεν έπαιρνα π@πες για πάρα πολλά χρόνια. Γιατί; Αυτό ήταν ένα αντιδραστικό πράγμα που είχα, επειδή κανείς άντρας μέχρι και σήμερα βέβαια δεν ξέρει να γλύφει. Και θέλω να το καταγγείλω.

Δεν ξέρουν γιατί πραγματικά δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσουν. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα είναι υπό στο σeξ, νομίζουμε ότι σημασία έχει η ικανοποίηση του άντρα. Άρα η γυναίκα πρέπει να παίρνει καλές π@πες, αλλά ο άντρας και να μην ξέρει να γλύφει δεν πειράζει.

Οπότε όλοι μου οι σύντροφοι ποτέ δεν είχαν καν προσπαθήσει να δοκιμάσουν. Εγώ τους άφηνα. Δεν προσπαθούσαν καν. Οπότε κάποια στιγμή είπα και εγώ “οι άντρες δε γλύφουν, να πάτε να γ@μηθείτε όλοι, δεν παίρνω π@ιπες”. Δεν τα έγραφα, αλλά αν γινόταν κάτι με κάποιον, τον ενημέρωνα. Πολύ επιθετική και εγώ. Δεν το εξηγούσα, ήταν αντιδραστικό, εκδικητικό. Εκεί ήταν το λάθος μου. Δεν ήξερα πως στο σeξ πρέπει να συζητάς» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε το απόσπασμα από το 15.12’ και μετά:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top