0
Τμήματα ανθρώπινου κρανίου – ένα κομμάτι από το μέτωπο και ένα κομμάτι από την κάτω γνάθο – εντοπίστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Φρουρών Μετά Σκύλου (ΚΕΦΣΚΥ), που ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία.

Τα οστά, εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να υποβληθούν σε ανθρωπολογική εξέταση. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα.

Εντός του χώρου του στρατοπέδου κατά την διάρκεια περιπολίας στο πλαίσιο της πυρασφάλειας εντοπίστηκε το κρανίο σε προχωρημένη σύψη. Αμέσως κλήθηκε κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας που παρέλαβε τα ευρήματα.

Το ΚΕΦΣΚΥ 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Φρουρών μετά Σκύλου (ΚΕΦΣΚΥ) έχει ως αποστολή την παροχή θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε Υπαξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) ή και των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε καθήκοντα Φρουρών, Διμοιριτών, Εκπαιδευτών Στρατιωτικών Σκύλων με παράλληλη εκπαίδευση που παρέχει στους Στρατιωτικούς σκύλους,  προκειμένου αυτοί να χρησιμοποιηθούν στη βελτίωση της φρούρησης και ασφαλείας των αεροπορικών ή γενικότερα στρατιωτικών περιοχών, μέσων και εγκαταστάσεων.

Επιπρόσθετα, μεριμνά για την παροχή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κτηνιατρικής περίθαλψης στους στρατιωτικούς σκύλους των Μονάδων της ΠΑ, καθώς και στους σκύλους του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Οικονομικών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top