0
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Αποστολάκης σε ερώτηση για το αν θα πάει στρατό ο Σ.Κασσελάκης τους επόμενους έξι μήνες είπε πως «θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα» δηλαδή να κάνει ότι προβλέπεται από τη νομοθεσία.

«Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα για το θέμα της κοινωνικής θητείας που είπε ο κ. Κασσελάκης. Το θέμα της θητείας για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ποντάρουν πάρα πολύ στη θητεία» τόνισε ο ένας εκ των στενών συνεργατών του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Δεκατιανοί».


Σημείωσε πως η προσπάθεια είναι να είναι όσο γίνεται περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική η θητεία στο στρατό.

Στην ερώτηση αν έχει πάει στο στρατό ο κ. Κασσελάκης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε πως ήταν στο εξωτερικό, ακολούθησε τη διαδικασία αυτή που του δίνει ο νόμος και τώρα τι θα κάνε από εδώ και μετά είναι μια άλλη υπόθεση.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι αν παραμείνει ο κ. Κασσελάκης στη χώρα για έξι μήνες εκ των πραγμάτων θα κληθεί να πάει στρατό, ο πρών υπουργός Άμυνας απάντησε: «Δεν το ξέρω. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συμπεριφερθεί κι ανάλογα».

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα φραστικά του ολισθήματα, ο κ. Αποστολάκης είπε πως τα ελληνικά του κ. Κασσελάκη είναι τέτοια που ενδεχομένως να μην βρήκε την κατάλληλη λέξη, ότι υπήρχε η στιγμή της έντασης της συνέντευξης. Δεν είναι ένδειξη πόσο ξέρει τα εθνικά θέματα, πρόσθεσε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top